H:M:S – part 1

Set i lyset af H:M:S er det meste klart

-Eller historien om, hvordan en køretur ud i det blå endte med at blive en “religiøs” oplevelse…

Dem, der har fulgt med i mit liv – allerede fra før Interwebset, SoMe, IKT, IIS, ISS, IKA, ISB, ISP og alle de andre – véd, at der har været adskillige drømme, planer, konspirationsteorier og grandieøse armslag ift. at overtage Verdensherredømmet®.

Der har været iværksat forskellige konkrete initiativer, herunder, men ikke begrænset til DBXP9000 og 9000+, der set i bagklogskabens umådeligt klare lys nok ikke var vejen frem. Men der var erfaringer at drage heraf; hvilket er gjort og de nye initiativer ift. at få verden til at forenes med tanken om en Rødhåret Verdensleder og skyde skylden på nogle andre, er allerede godt undervejs. Note to self, Trumpeten var nok alligevel ikke den bedste kandidat…

Alt det her startede egentlig med en vis fascination af TV-prædikanterne – dem, der dengang det hed Fællesantenne, stod på skærmen søndag formiddag og dundrede deres budskaber og oplevelser med Gud ud i såvel deres menighed såvel som TV-æteren (is that a thing?)

Dette sammen med denne video:

Jesus He Knows me – Genesis…

Gav ideerne blod på tanden for at sætte noget lignende op i Nordjylland… Der blev lagt mange planer, gode, bedre og nogle knap så brugbare.

Early dismissal…

Først og fremmest var der jo i den kære folkekirke en fremmødeprocent på højde med en latinlektion i Gymnasiet i 6. lektion efter 3 fritimer. Og det tjener man jo ikke penge på… Så måtte der jo tænkes kreativt. Regeringen kom (omend sikkert ufrivilligt) med løsningen – eller en del af det, da de etablerede det, de kaldte Udbetaling Danmark. Fedt! Et sted, hvor der udbetales offentlige ydelser! Hvad nu hvis…. Jeg tilbød at stå for det? Tilbød, at jeg for et symbolsk beløb (selvfølgelig) nok skulle sørge for at give folk deres penge, stå for at se folk i øjnene og huske dem på ikke at bruge det hele på een gang… Sammen med resten af menigheden kiggedes der på den hedengangne Vendiahallen, som et muligt venue… Der opstod hurtigt en god holdånd omkring det og der kom et fælles “Vendia-halle-luja” som hilsen.

Planen var klar. Der skulle laves et show i forbindelse med udbetalingen! Entreen skulle være gratis, drikke- og fødevarer fornuftigt prissat – ikke noget DSB-kioskniveau her… Nej, der, hvor pengene skulle hentes, var i det, der på arbejdstegningen hed Early Dismissal. Dette skulle ud fra et sindrigt matrix beregne, hvor hurtigt, man kunne få lov til at komme ud af hallen igen – baseret på ens “lyst” til at donere til mi… fællesskabets kasse.

No tengo dinero…
– så skal du blive hængende lidt længere og vente på del 2!

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.