Mange spande små

Sjovt, som der er ting i ens liv, der hænger sammen. Ja ja, bær over med mig, ved godt, at det er sådan det er – at det ikke er astrofysik for viderekommende. Sammenhængen – erfaringen, det, man tager med sig er jo limen i ens liv(forhåbentligt). Måske er det mere noget med “gengangere”, jeg hellere skulle kalde det, da det nok er den bedste måde at forklare den process, min hjerne havde gang i her til morgen, hvor der under den tidlige morgenkaffe var aktivitet at spore.

Igennem mit liv, har der været det, der med rette kan kaldes “definerende hændelser” – dem har vi vel alle; men dér, hvor det for mig (også) stikker lidt af fra normen er, at der er en del af disse, der er forbundet med spande.

Ikke autentisk afbildning af DBXP-9000

Havde gennem mange år sammen med min god ven Jens Carl (JCK) aka The Kid og hvis snørklerier kan findes her en sagnomspunden “gulvspand”. Det var den container, hvori der lå mange gode og knap så gode idéer, intentioner og planer. Gulvspanden var og er stadig en uudtømmelig kilde til mange af livets store spørgsmål. Vi mødtes med jævne mellemrum og vendte spanden på hovedet og kiggede på indholdet; gerne over en kop kaffe, en øl eller måske flere samtidig med vi lod som om vi spillede Trivial Pursuit. Og sammen med ham opstod begrebet “har du talt med din gulvspand i dag?”.Hammer hyggeligt og på alle måder en definerende genstand i mit liv.

Så var der en aften/nat, hvor “makralde-spanden” kom til live. Onde tunger påstår, at det var forbundet med indtagelse af en anseelig mængde parallelimporteret polsk kopi-vodka. Dette er som sagt onde tungers anklage, og da der for daværende ikke fandtes SoMe, er bevismængden herfra gået behageligt tabt i vodk… tidens milde glemsel. Hvordan den der “makralde-spand” så ud, var der ikke nogen der vidste, men væk var den! Blev et brag af en aften i byen, mens vi som Indianer-Jonas’er jagtede byens bæverdinger igennem som i jagten på Den Hellige Gral, forsøgte at tilvejebringe den sagnomspundne “MAKRALDE-SPAND”. Fandt den aldrig, hvilket måske kunne skyldes den enddog meget vage beskrivelse, der var baseret på at “man kunne åbne den og putte noget i den”, “den var ca. så stor(!)” samt at “det var Suneee (bless his soul), der havde den sidst”. Den aften og nat gjorde mangen en dreng til mand under jagten, og der skal lyde en hyldest til alle de brave sjæle, der bidrog i jagten! Stort Fiber-hal-leluja til jer!

Sideløbende med ovenstående opstod der i Metropolen over dem alle® – (Hjørring, hvis nogen skulle være i tvivl) en stærkt begrundet mistanke om, at undertegnede skulle associeret med noget, der havde arbejdstitlen DBXP9000; et projekt, der efter sigende skulle være: DustBin XPerience-9000. En undseelig skraldespand, der via forskellig teknik, skulle kunne bidrage til overtagelse af Verdensherredømmet®. Hvilket selvfølgelig kan afskrives som det pure vås og opspind, fabrikeret af oppositionen! Der var godt nok noget med en brugsanvisning til en pedalspand på VCN – VækstCenterNord- but thats all, your honor, I swear!

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.