Teach me

Der er et udtryk, der lyder i retning af “Those who can, do and those who cannot, teach”. Altså frit oversat, så gør dem, der kan finde ud af det det, mens dem, der ikke kan, de underviser i det. Og inden der nu er nogle, der kan huske, at jeg i sin tid tilbragte lidt tid på seminariet for at forfølge drømmen om at blive lærer, der kommer for godt i gang; så er der ikke, og jeg gentager ikke nogen sammenhæng der!!!

Som så ofte før, er denne dags indlæg “igangsat” af en lille sjov blumer på Fjæsbogen. Der er nogen, der har fået penge for at reklamere for nogen andre, og som så har jokket i det. Højst sandsynligt et eller andet velbetalt Københavnsk medie-content-awareness-costumer-loyalty-kontor… (længe leve fordommene). Malstrømmen af samtidige associations-tog, der samtidigt drønede fra perronen ud i det snørklede hjerne-landskab, var ganske imponerende. For bare at nævne et par af linjerne:

  1. Hvem lærer lærerne at lære fra sig om læren, som den store lærer har belært?
  2. Hvor kom Teach me Tiger fra? Hvem sang den? Kan den findes på Youtube? er det stadig lige så morsomt at udtale titlen på wendelbo-mål? Te-atsh mee Tiger (skulle have hørt udsendelsen på Hjørring Nærradio)

4. Kan man rent faktisk lære en tiger at stave?

5. Mon Lærerstandens Brandforsikring er forsikrede ikke bare en gang, men flere gange – alle gangene, når det kommer til sociale aktiviteter?

6. Kan man mon få et brandgodt tilbud på en forsikring?

7. Eller er der fare for at man brænder hurtigt ud?

8. Skyer brændt barn ilden, eller lugter det bare grimt?

9. Skulle jeg ikke bare stoppe her…

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.